Förfest innan konserten

Om du gillar att lyssna på livemusik och ser fram emot en konsert med en artist eller ett band du gillar kan du bjuda in ditt sällskap till en förfest. På så sätt kan ni peppa igång ordentligt och göra kvällen ännu mer speciell. Dessutom får ni mer tid att umgås.

Fixa gott vin

Det viktigaste för en bra förfest är drycken. På Vinoteket finner du massvis med olika sorters vin. Fördelen med att handla det vinet på nätet är att du får det levererat till dig, vilket besparar dig tid. Dessutom kan du se vilket vin som finns i lager och om du vet vilken vinsmak du och ditt sällskap har kan du klicka hem det och minska risken för att du ska åka till Systembolaget i onödan där det kan vara slut. Du kan välja mellan rött och vitt vin. Sedan finns det också mousserande och rosévin om ni hellre föredrar det. Alla viner kommer i olika prisklasser. Det du kan tänka på inför valet av vin är att välja utifrån vad ni ska äta till. Du kan sortera vinerna efter vad som passar till vinet, vilket gör valet ännu lättare.

En del vin ska vara kylda och därför behöver du ställa dem i kylen i god tid innan gästerna kommer. Men så snart som de har anlänt kan du ta ut vinet ur kylen och hälla upp det i glas och skåla. Därefter är kvällen igång och ni kan spela musik från den artist eller det band som ni ska höra live på konserten.