Anordna en kväll i skräckens tecken

Är du en av alla svenskar som vill bjuda hem dina vänner på en riktigt speciell kväll, nu när allt fler pandemirestriktioner slopas? Då kan du med fördel använda dig av musik för att skapa en afton som gör dina bekanta stela av skräck. Sätter ni dessutom på en härligt otäck podcast så får ni garanterat en kväll ni sent ska glömma.

Lyssna på en podcast full av ond bråd död

Klarar du och dina vänner av att höra ingående detaljer om styckmord, dödsänglar och onda sekter? Då kan det vara en god idé att låta en podd kallad Mord Mot Mord bli en del av er skräckafton. I den här podcasten får ni höra allt om klassiska svenska mord som de så kallade Träskmorden och det berömda matmordet i tätorten Everöd. Ni får också lära er en hel del om det österrikiska Laintz-sjukhuset, där inte mindre än fyra dödsänglar härjade under det glada 80-talet. Vill ni få er en ännu högre dos av ondska så kan ni gå vidare till avsnittet om Bedburgs varulv, som kommer hålla er sömnlösa i många nätter.

Förgyll er skräckafton med filmmusik

Musik är alltid den bästa stämningsskaparen, och vill du bjuda dina vänner på en komplett skräckkväll så ska du självfallet spela musik från de bästa skräckfilmsklassikerna. Är du en sann skräckfantast så har du säkert också några otäcka TV-spel med rätt sorts musik. När det kommer till skräckfilmsmusik så finns det inte många soundtracks som slår musiken från Alla helgons blodiga natt. Musiken från Exorcisten, Phantasm samt The Shining är också måsten om du vill förvandla ditt hem till skräckens högborg. Tror du inte att dina gäster fått nog av otäcka ljud när ni lyssnat på dessa soundtrack? Då kan du bjuda dem på musik från Omen, Psycho, Candyman, Dödlig skörd och den oförglömliga klassikern Rosemary´s Baby.

Previous article

Välja rätt begravningsmusik

Next article

Förfest innan konserten